Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Σαβιόλα

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Σαβιόλα
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 15:51

Σαν σήμερα, 11 Δεκεμβρίου 1981, γεννήθηκε ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης είναι η αλήθεια, που η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να παίξει και στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα, αλλά αφού τον είδαμε με τα κόκκινα, ήταν κι αυτό καλό.

Ο Σαβιόλα, μετά το πέρασμά του από τη Ρίβερ Πλέιτ, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Ρεάλ Μ., Μάλαγα, Μονακό, Μπενφίκα και Ολυμπιακό.

Αξίζει να τονιστεί πως αναδείχτηκε πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή Κ-20, ενώ έπαιξε στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006.

Χρόνια Πολλά Σαβιόλα, να τα εκατοστίσεις και να είσαι πάντα καλά.

Διαβάστε επίσης

Έβαλε την μπάλα κάτω και έριξε τέσσερα!

Έβαλε την μπάλα κάτω και έριξε τέσσερα!

Τα λιγότερα γεμίσματα από τότε που ανέλαβε ο Τάκης Λεμονής έκανε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο και είναι κι αυτός ένας από τους βασικούς λόγους που νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Βελτιωμένος παντού και άκρως αποτελεσματικός!

Βελτιωμένος παντού και άκρως αποτελεσματικός!

Από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, ενώ η αποτελεσματικότητά του σε σχέση με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι παροιμιώδης. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγοροπουλος

Η αποκάλυψη του Ένγκελς για Προτό! (pic+vid)

Η αποκάλυψη του Ένγκελς για Προτό! (pic+vid)

Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός του Βέλγου στόπερ με αφορμή το αυτογκόλ στο Αγρίνιο. Ποια ιστορία θυμήθηκε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού. Δείτε το βίντεο στο gavros.gr.