Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει και Μάριν «πακέτο» με Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας!

Θέλει και Μάριν «πακέτο» με Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας!
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 17:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Βόμβα στο Μαρακανά: ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Μάρκο Μάριν». Με αυτόν τον τίτλο, που δεν ενέχει απορίες, η σερβική «Kurir» προαναγγέλλει το διπλό «χτύπημα» που θέλουν να επιτύχουν οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου απ’ τους… «ερυθρολεύκους» του Πειραιά! Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, βρίσκεται στην Ελλάδα με διπλή αποστολή: αφενός να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μπεν, αφετέρου να καταφέρει το «μπαμ» με τον Μάρκο Μάριν.

«Ο Γερμανός, που έχει γεννηθεί στην πρώην Γιουγκοσλαβία, πραγματοποιεί μία καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει ταυτόχρονα μεγάλη επιθυμία να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η «Kurir», προσθέτοντας πως έχουν γίνει ήδη επαφές τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι… «ο Σέρβος με γερμανικό διαβατήριο ποδοσφαιριστής μπορεί να φύγει απ’ τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι ο Αστέρας θα χρειαστεί να πληρώσει μονάχα το συμβόλαιό του».

«ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑ»

Για τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα ενδεχόμενη απόκτηση του Μάρκο Μάριν θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, τόσο στο σερβικό πρωτάθλημα όσο και στους «32» του Europa League, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θ’ αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Μάριν, όπως και κάθε παίκτης προερχόμενος από διαφορετική διοργάνωση, έχει δικαίωμα συμμετοχής, με τους Σέρβους να προσθέτουν πως… «ο Αστέρας είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Μάριν και να εκπληρώσει την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί στο Μαρακανά. Παρότι ακούγεται απίστευτο, η μεταγραφή του Μάρκο Μάριν είναι πολύ ρεαλιστική, μιας και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, ετοιμάζεται να μειώσει τον αριθμό των παικτών του ρόστερ. Ο Μάριν προ τριετίας εξέφρασε δημοσίως την υποστήριξή του στον Ερυθρό Αστέρα και από το 2011 διαθέτει κάρτα μέλους στο σύλλογο».

Οι Σέρβοι πιστεύουν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Γερμανού, μιας και ετοιμάζεται να πουλήσει στην Κίνα τον Γκαμπονέζο επιτελικό μέσο Γκουέλορ Κάνγκα (με 5 γκολ και δύο συμμετοχές σε 26 ματς φέτος), αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι εάν ο Ολυμπιακός θα συναινέσει να τον δώσει δίχως το παραμικρό αντίτιμο…

Διαβάστε επίσης

«Ημασταν καλοί και υπομονετικοί»

«Ημασταν καλοί και υπομονετικοί»

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και στάθηκε στην υπομονή που επέδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Θρύλε, παίξε γερά…»

«Θρύλε, παίξε γερά…»

Δείτε μέσα από την κάμερα του gavros.gr ΒΙΝΤΕΟ με την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".