Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φανταστικοί οι φίλαθλοί μας, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

«Φανταστικοί οι φίλαθλοί μας, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 18:37

Χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε τον Θρύλο να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα δήλωσε ο Μάρκο Μάριν.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους. «Θέλουμε να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαστε στην κορυφή και δεν έχει σημασία τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες».

Παράλληλα, δήλωσε ότι του αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο άσος του Θρύλου μάλιστα υποκλίθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι φανταστικοί!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι σκόραρε και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο και θα κάνουμε γιορτές στην πρώτη θέση. Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου, ωστόσο, είμαι ακόμα πιο χαρούμενος για τη νίκη που κατακτήσαμε και η οποία μας ανέβασε στην κορυφή».

Για το τι άλλαξε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή: «Η αλήθεια είναι ότι κοιτάξαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς έπρεπε να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Πλέον, θέλουμε να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είμαστε στην κορυφή και δεν έχει σημασία τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες, παρά μόνο τι θα κάνουμε εμείς. Οι άλλες ομάδες μάς βλέπουν στην κορυφή και τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτές».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Είναι αλήθεια. Μας άρεσε που αγωνιζόμασταν κάθε 2-3 ημέρες και παίζαμε τόσα πολλά παιχνίδια. Τώρα, θα έχουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι μας».

Τον απολογισμό του για τον πρώτο γύρο: «Όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Ολοι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί. Οι περισσότεροι παίζουν αμυντικά και τα αποτελέσματα έρχονται δύσκολα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά και θέλουμε να κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια μας».

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή του το 2017: «Η καλύτερη ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός ότι έγινα πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Οσον αφορά στο ποδόσφαιρο, η καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του τίτλου. Οι άσχημες στιγμές ήταν πολλές, αλλά θα σταθώ κυρίως στην ήττα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν στην αποστολή, αλλά αυτές οι στιγμές δεν αρέσουν σε κανέναν».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που παίζει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει φανταστικούς φιλάθλους και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Τα πάντα. Απολαμβάνω τα πάντα. Τον ήλιο ιδιαίτερα, που αρέσει πολύ και στην οικογένειά μου. Μας αρέσει να ζούμε εδώ. Συναντώ στο δρόμο τους φιλάθλους μας, αλλά και των υπολοίπων ομάδων και είναι πολύ καλοί μαζί μου. Μου λένε πολύ ωραία πράγματα. Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα».

Για το αν σκέφτεται το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Παρόλο που έχω προτάσεις, μου αρέσει πολύ εδώ και θέλω να μείνω».

Διαβάστε επίσης

Τριάρα!

Τριάρα!

Δίχως να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0, παίρνοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.