Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε μεταγραφική... περίοδο

Σε μεταγραφική... περίοδο
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 12:54

Ο Α' γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε και ο Ολυμπιακός ανέτρεψε τη διαφορά, για να τον κλείσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση από τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έναν πόντο. Πλέον, ο μοναδικός αγώνας που έπεται για να ολοκληρωθεί το 2017, είναι αυτός της Τετάρτης με τον Πλατανιά στα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας στις 17:15.

Ο Θρύλος έκανε το χρέος του, είναι πρώτος και θα εξακολουθήσει να είναι, ενώ αναφορικά με το Κύπελλο, αρκείται σε ένα καλό αποτέλεσμα την Τετάρτη για να εξασφαλίσει στην ουσία την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Και είναι φυσιολογικό από εδώ και πέρα, να μπαίνει σιγά σιγά η ομάδα σε μεταγραφικούς ρυθμούς, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν, η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή και θα έχει τη δυνατότητα να καλπάσει προς τον τίτλο, που θα είναι ο 45ος στην ιστορία του συλλόγου, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακραίου, ενός αριστερού μπακ, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμα και σέντερ φορ. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να καλυφθεί και το κενό του Στέφανου Καπίνο.

Σε μεταγραφική περίοδο σιγά σιγά περνάει η ομάδα και τον Γενάρη θα είναι ακόμα πιο δυνατή για να βαδίσει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Σούπερ Μάριν

Σούπερ Μάριν

Ο Γερμανός μέσος έδωσε, με την γκολάρα που σημείωσε χθες, τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ολυμπιακού.