Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ Μάριν

Σούπερ Μάριν
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 13:41

Τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε χθες, με την γκολάρα που σημείωσε ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός μέσος, κινήθηκε στο ύψος της περιοχής, διαγώνια και δεξιά και με ένα «γεμάτο» σουτ, μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0.

Ο Μάριν ήταν ένας από τους καλύτερους χθες με τον Ολυμπιακό και ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο παίκτης που είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ στο 1-0 επί της Ριέκα στην Κροατία, δίνοντας στην ουσία το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Καλός παίκτης ο Μάριν, είναι γνωστό πως έχει αναγεννηθεί με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο και μπορεί να υπέπεσε σε ένα παράπτωμα προ ολίγων ημερών, αλλά το κατάλαβε και πλέον μπορεί, με την ποιότητά του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κάνει πράξη τους στόχους του.

Σούπερ ήταν χθες ο Γερμανός, ο οποίος δείχνει πως έχει τα φόντα να γίνει ένα από τα στηρίγματα της ομάδας και εφόσον συνεχίσει έτσι, τότε είναι σίγουρο πως στο τέλος της σεζόν, όταν θα γίνει το ταμείο και το δικό του όνομα θα είναι ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν.

Διαβάστε επίσης

Το σερί, η εξυγίανση και η ανάγκη

Το σερί, η εξυγίανση και η ανάγκη

Μόνο ο Θρύλος έκανε έξι σερί νίκες στον πρώτο γύρο, αλλά για να τα καταφέρει στο δεύτερο χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Σε μεταγραφική... περίοδο

Σε μεταγραφική... περίοδο

Υπάρχει ακόμα ο αγώνας Κυπέλλου με τον Πλατανιά για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι λογικό από ημέρα σε ημέρα, οι ιθύνοντες να στρέψουν το βλέμμα τους στις μεταγραφές, για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.