Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα εναντίον 12 και πολλές φορές... 14!

Πάντα εναντίον 12 και πολλές φορές... 14!
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 13:56

Δύσκολη νίκη από πλευράς σκορ σημείωσε ο Ολυμπιακός με 1-0 επί του ΠΑΣ χθες στον Ναό. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι, ο ΠΑΣ δεν υπήρχε στο γήπεδο έτσι όπως αγωνίστηκε και το πιο δίκαιο σκορ θα ήταν το 2-0, αν μετρούσε το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με την μπάλα να περνάει καθαρά τη γραμμή του τέρματος.

Ο πόλεμος που δέχεται λοιπόν ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα, είναι αδυσώπητος και μεγάλος. Όμως, με την ενότητά της η ομάδα έχει καταφέρει να είναι πρώτη στη βαθμολογία με το τέλος του Α' γύρου, έστω και αν ο εκάστοτε αντίπαλος αγωνίζεται με 12 παίκτες ή και ακόμα με 14. Δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό που γράφεται.

Ο Τζήλος πχ. χθες, άφησε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΣ και δη τις μαγκιές του Μπέριου, όπου έπρεπε να είχε αποβληθεί στο... 10λεπτο. Ο παίκτης του ΠΑΣ άνοιξε βεντέτα σχεδόν με τη μισή 11άδα του Θρύλου.

Αλλά και ο βοηθός στο γκολ του Ανσαριφάρντ, ανάθεμα τι κοιτούσε. Η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή του τέρματος, ο Ολυμπιακός έπρεπε εκεί να κερδίζει με 2-0, αλλά έφτασε εν τέλει στη νίκη με 1-0.

Πάντα με παίκτη λιγότερο παίζει στην ουσία ο Ολυμπιακός τους αγώνες του και ένα μικρό παράδειγμα το είδαμε χθες, όπου μια άνετη νίκη μετατράπηκε σε κάπως αγχωτική και όπως έτσι πηγαίνει το πράγμα, έως το τέλος της σεζόν, ο Θρύλος θα παίζει με 11 εναντίον 14!

Διαβάστε επίσης

Πολλά «κόλπα» στο παιχνίδι του...

Πολλά «κόλπα» στο παιχνίδι του...

Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και ένας εξ αυτών είναι και οι κινήσεις των παικτών όταν γίνεται γέμισμα ή σέντρα σε στατική ή μη, φάση.

Το σερί, η εξυγίανση και η ανάγκη

Το σερί, η εξυγίανση και η ανάγκη

Μόνο ο Θρύλος έκανε έξι σερί νίκες στον πρώτο γύρο, αλλά για να τα καταφέρει στο δεύτερο χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.