Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος τον... χειμώνα, πρώτος και στο τέλος!

Πρώτος τον... χειμώνα, πρώτος και στο τέλος!
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 13:42

Ο Α' γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε και ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή. Έκανε την ανατροπή, έκανε το σερί και μπόρεσε να φτάσει στην κορυφή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει φυσικά, αλλά από τη στιγμή που ανέτρεψε όλα όσα εκείνα τον εμπόδιζαν, βλέπει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Και σιγουριά...

Σιγουριά, γιατί στη συντριπτική πλειοψηφία των σεζόν όπου ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα, στη συνέχεια κατέκτησε και τον τίτλο. Συνολικά η ομάδα έχει αναδειχτεί 26 φορές πρωταθλήτρια χειμώνα και στις 23 από αυτές, μπόρεσε να πάρει τον τίτλο στο τέλος.

Είναι ένα ποσοστό που τρομάζει αυτό, το 88% δηλαδή που συνοδεύει την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, ανέτρεψε τη διαφορά, ανέβηκε στην κορυφή και τώρα θα δυναμώσει για το καλύτερο φίνις.

Είναι πολύ δύσκολο πλέον για όλους να ρίξουν από την κορυφή τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά αν μέσα σε περίπου έναν μήνα, ο Θρύλος τα γυρίζει όλα τούμπα, τίποτα δεν τον εμποδίζει να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά του. Με τη «δίψα» και τη βελτίωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα, είναι βέβαιο πως στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι άλλοι θα τρέχουν να καλύψουν διαφορές.

Διαβάστε επίσης

Το σερί, η εξυγίανση και η ανάγκη

Το σερί, η εξυγίανση και η ανάγκη

Μόνο ο Θρύλος έκανε έξι σερί νίκες στον πρώτο γύρο, αλλά για να τα καταφέρει στο δεύτερο χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Πάντα εναντίον 12 και πολλές φορές... 14!

Πάντα εναντίον 12 και πολλές φορές... 14!

Όπως είδαμε όλοι μας χθες στον Ναό, ο Ολυμπιακός παίζει σε κάθε παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Αυτός παίζει με 11, ο αντίπαλος με 12 και εννίοτε με 14. Δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφεται.

Σούπερ Μάριν

Σούπερ Μάριν

Ο Γερμανός μέσος έδωσε, με την γκολάρα που σημείωσε χθες, τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ολυμπιακού.