Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Εμενίκε θέλει να γυρίσει στην Τουρκία»

«Ο Εμενίκε θέλει να γυρίσει στην Τουρκία»
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 17:46

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τουρκία φαίνεται πως είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε, παρά τις έντονες φήμες για ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έπειτα απ’ τις δηλώσεις ενός εκ των εκπροσώπων του, του Ματ Μαρκάρογλου, ο οποίος υποστήριξε σε ρωσική ιστοσελίδα πως δεν υπάρχει πρόταση από την Ρωσία για τον Νιγηριανό φορ, αλλά αντιθέτως ομάδες απ’ την Τουρκία και την Ευρώπη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ακολούθησε ένα ακόμη «χτύπημα» που φέρνει τον Εμενίκε πιο κοντά στην Τουρκία. «Ο Εμάνουελ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία», δήλωσε ο Ερντέμ Κονιάρ, ο μάνατζερ που βρίσκεται χρόνια κοντά στον ποδοσφαιριστή.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ

Την ίδια στιγμή, τουρκική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι η ομάδα της χώρας που κινείται για την απόκτηση του Εμενίκε είναι η Μπασακσεχίρ και δεν αποκλείει ακόμη και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί ως ελεύθερος, λύνοντας πρώτα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Η πρωτοπόρος της Super Lig, που δείχνει φέτος ικανή να κόψει πρώτη το νήμα (απέχει έναν βαθμό από Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι και τρεις από Μπεσίκτας, Καϊσέρισπορ και Γκεζτέπε, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου) ψάχνει έναν γκολτζή για να πλαισιώσει τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ των οκτώ γκολ έως τώρα στο πρωτάθλημα, με τον Μεβλούτ Ερντίνκ (τρία γκολ) και τον Στέφανο Ναπολεόνι (ένα γκολ) να μην συνεισφέρουν ιδιαιτέρως στην παραγωγικότητα της ομάδας απ’ την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης

Τα πέναλτι και το σκληρό παιχνίδι

Τα πέναλτι και το σκληρό παιχνίδι

Για δύο φάσεις φωνάζουν οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Κατσικογιάννης έχει ανεχτεί τα σκληρά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά.

Γκολάρα από τον Μποτία

Γκολάρα από τον Μποτία

Ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού με ένα υπέροχο γυριστό στο 57’ του αγώνα με τον Πλατανιά άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, κάνοντας το 1-0 μέσα στα Περιβόλια για τους «ερυθρόλευκους».

MVP ο Μάριν

MVP ο Μάριν

Ο Γερμανός παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.