Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Μάριν

MVP ο Μάριν
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 15:27

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική, την τελευταία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 1-0 με το γκολ του Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, διαγώνια δεξιά και εξαπολύοντας ένα πολύ ωραίο δεξί σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ο Μάριν ήταν ο MVP της αγωνιστικής σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά. Με την απόδοση, την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε ο Γερμανός, κέρδισε το εν λόγω βραβείο και διάκριση, πιστοποιώντας την καλή του εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μάριν-26.92%
Ουάρντα-23.87%
Ντέλετιτς-17.62%
Γιακουμάκης-11.59%
Μαλεζάς-6.71%

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση από... σήμερα

Πρόκριση από... σήμερα

Με τον Πλατανιά παίζει στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός και θέλει να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα. Live στο gavros.gr στις 17:15/CS1.

Γι’ αυτό καίγεται για εξτρέμ

Γι’ αυτό καίγεται για εξτρέμ

Στους 23 παίκτες που πήρε μαζί του ο Τάκης Λεμονής στα Χανιά, ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να θεωρηθεί καθαρόαιμος εξτρέμ είναι ο Φελίπε Πάρντο. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.