Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο ραντάρ της Πόρτο ο Οφόε»

«Στο ραντάρ της Πόρτο ο Οφόε»
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 11:51

Για τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ. Η πορτογαλική ομάδα και αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Ζόρζε Ζέσους, ο τεχνικός της ομάδας της Σπόρτινγκ, ενδιαφέρεται για τον Βέλγο μέσο, ήδη από τότε που αυτός έπαιζε στη Λέγκια και είχε αντιμετωπίσει τα «λιοντάρια» στους ομίλους της διοργάνωσης, πριν από μερικά χρόνια.



Πλέον, το πορτογαλικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει μόνο από τη Σπόρτινγκ, αλλά και από ττην Πόρτο. Καθώς, όπως γράφει στο σημερινό της ρεπορτάζ η «A Bola», οι «δράκοι» έχουν στο στόχαστρό τους ή καλύτερα στο... ραντάρ τους, τον μέσο του Ολυμπιακού. Ο Οφόε είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες φέτος της ομάδας των πρωταθλητών Ελλάδας και είναι φυσικό να έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα διάφορων ομάδων και δη των δύο πορτογαλικών.



Δεν είναι γνωστό ακόμα αν το ενδιαφέρον της Πόρτο «έρχεται» προκειμένου να πάρει τον παίκτη, επιτυγχάνοντας μια... νίκη επί της Σπόρτινγκ, αλλά το σίγουρο είναι πως η ομάδα από το Ο' Πόρτο, έχει στη λίστα της τον παίκτη και πως δεν αποκλείεται να έχει ήδη γίνει κρούση στον Ολυμπιακό. Οι επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουν πιο πολλά πράγματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο και το κατά πόσον είναι εφικτή μια τέτοια μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Λάζαρε, άλλαξε πλευρό τώρα!

Λάζαρε, άλλαξε πλευρό τώρα!

Ξέρουμε ότι θες να κάνεις τους οπαδούς της ομάδας σου πιο χαρούμενος για τα Χριστούγεννα, αλλά το να λες πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό, πρόκειται για... ουτοπία.