Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν γνωρίζει ούτε από χιόνια ούτε από κρύα (pics)

Δεν γνωρίζει ούτε από χιόνια ούτε από κρύα (pics)
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 11:42

Για 37η συνεχή ημέρα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας. Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ συνεχίζουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους στους πληγέντες την κακοκαιρία και καθημερινά γίνονται διάφορες εργασίες προκειμένου σιγά σιγά η πόλη να βρει τους ρυθμούς της. Για μια ακόμα φορά λοιπόν ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων μας και περιττό να αναφερθεί πως η βοήθεια θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

37 μέρες ανθρωπιάς, βοήθειας, αλληλεγγύης, προσφοράς! Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν στην Μάνδρα. Με πράξεις μόνο! Όπως συνηθίζει άλλωστε ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι της ομάδας μας.

Και σήμερα, Σάββατο (23/12), παρά το τσουχτερό κρύο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν για μία ακόμα μέρα στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα, ο οποίος είναι και φίλαθλος της ομάδας μας.

Σήμερα οι σιδηρουργοί μας συνέχισαν με γοργούς ρυθμούς να κατασκευάζουν και να τοποθετούν τις πλάγιες εξωτερικές πόρτες του Δημοτικού Κινηματογράφου.



Τα χωματουργικά μας μηχανήματα καθάριζαν τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις αυλές των σπιτιών. Μάλιστα, βοήθησαν και κατοίκους της περιοχής να βρουν στα χαλάσματα των σπιτιών τους, χρυσαφικά και χρυσές λίρες που τα είχαν σκεπάσει οι λάσπες. Επίσης, τα φορτηγά μας μετέφεραν λάσπες και φερτά υλικά από την πόλη στην χωματερή.

Διαβάστε επίσης

«Στο ραντάρ της Πόρτο ο Οφόε»

«Στο ραντάρ της Πόρτο ο Οφόε»

Μετά τη Σπόρτινγκ, ακόμα μία πορτογαλική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Βέλγο, είναι και η Πόρτο, όπως γράφει σήμερα η «A Bola».

Λάζαρε, άλλαξε πλευρό τώρα!

Λάζαρε, άλλαξε πλευρό τώρα!

Ξέρουμε ότι θες να κάνεις τους οπαδούς της ομάδας σου πιο χαρούμενος για τα Χριστούγεννα, αλλά το να λες πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό, πρόκειται για... ουτοπία.