Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διακοπές των «ερυθρόλευκων»

Οι διακοπές των «ερυθρόλευκων»
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 14:29

Τη χριστουγεννιάτικη άδειά τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» την επομένη του ματς με τον Πλατανιά… εξαφανίστηκαν για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του δεύτερου μισού της αγωνιστικής περιόδου. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Θρύλου έχουν φύγει από την Αθήνα.

Οι ξένοι έχουν φύγει και από τη χώρα μας, αφού είναι μία καλή ευκαιρία για να περάσουν αυτές τις ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γεμίζουν τις μπαταρίες τους και μοιράζονται τις στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αρέσκεται στη χρήση των social media.

Το gavros.gr σας παρουσιάζει που απολαμβάνουν τις διακοπές τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Από τον Σισέ που βρίσκεται στη Σενεγάλη δίπλα στους δικούς του ανθρώπους μέχρι τον Ζιλέ που επέλεξε το χλιδάτο Παρίσι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Δείτε αναλυτικά...



Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Αντρέ Μαρτίνς.



Στη Σεβίλλη ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.



Χριστούγεννα στη Σενεγάλη για τον Σισέ.



Το Παρίσι επέλεξε ο Ζιλέ.



Στο Λονδίνο ξεκουράζεται ο Ένγκελς.

Διαβάστε επίσης

Μας είπε τα κάλαντα-ανέκδοτα ο Τσόσιτς

Μας είπε τα κάλαντα-ανέκδοτα ο Τσόσιτς

Τα κάλαντα δεν μας τα είπαν σήμερα μόνο τα παιδάκια, αλλά και ο παίκτης της ΑΕΚ, που τα συνδύασε με ανέκδοτο, αφού είπε πως πιστεύει στην ομάδα του για την κατάκτηση του τίτλου - Το άλλο με τον Τοτό, θα μας το πει αργότερα...

Ή έλα στον Ναό ή πάρε τηλ. τον Νικολάου ρε συ Μήτσο...

Ή έλα στον Ναό ή πάρε τηλ. τον Νικολάου ρε συ Μήτσο...

Ο Δημήτρης Πέλκας πήγε στην Ισπανία για να διαπιστώσει πως ο Μέσι είναι αληθινός, γλιτώνοντας τα έξοδα της επισκέψεώς του στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό - Θα μπορούσε βέβαια να βρει κι άλλους τρόπους, αλλά με τον ΠΑΟΚ που έχει μπλέξει, ασχολείται με το... πρωτάθλημα που νομίζει ότι θα πάρει.

Η «κόκκινη γραμμή» για Φορτούνη...

Η «κόκκινη γραμμή» για Φορτούνη...

Στην Καϊζερσλάουτερν θέλουν να ενισχυθούν τον Γενάρη με την απόκτηση τριών παικτών και στη λίστα τους είναι μερικοί πρώην παίκτες της. Γνωρίζουν, όμως, πως με τον Φορτούνη, τα πράγματα θα είναι... σκούρα.