Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόμινο με Τασουλή, Χατζισαφί και στο βάθος… Κάσκο

Ντόμινο με Τασουλή, Χατζισαφί και στο βάθος… Κάσκο
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 16:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Την ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας αναζητούν στον Ολυμπιακό, αλλά όχι επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο Έλληνας μπακ βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο, αλλά μετά την αναμενόμενη φυγή του Μίλιτς δεν υπάρχει κανονική εναλλακτική λύση στην θέση του.

Πιο δυνατά έχει «παίξει» το όνομα του Χατζισαφί από τον Πανιώνιο και αρχικά στην Γαλλία συνέδεσαν μια επικείμενη μεταγραφή του Ιρανού στους «ερυθρόλευκους» με την επιστροφή του Τασουλή από την Λανς. Ο τελευταίος έχει δοθεί δανεικός από τους «κυανέρυθρους», αλλά φέτος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο 75 λεπτών στην β’ κατηγορία της Γαλλίας.

Τώρα, όμως, νέες πληροφορίες από την Γαλλία αποσυνδέουν την επάνοδο του Τασουλή στη Νέα Σμύρνη με το ενδεχόμενο ο Χατσισαφί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει τις τελευταίες ώρες.

Εντάξει μπορεί να καταλάβει κανείς ότι όλα κινούνται, πλέον, στο παιχνίδι της τακτικής και πως κάθε ομάδα επιθυμεί να πουλήσει την… πραμάτεια της. Το σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό κοιτούν κι άλλες λύσεις και γι’ αυτό επιμένουν στην Αργεντινή για τον Μίλτον Κάσκο της Ρίβερ Πλέιτ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ξαφνικά τις τελευταίες 24 ώρες για τον 29χρονο αριστερό μπακ… ξεπήδησαν 3-4 ομάδες επιπλέον, εκτός από τον Θρύλο, την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε και την Βελέζ, που από την αρχή έδειξαν να ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων με την θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό και γίνεται προφανές ότι όλες οι πλευρές κοιτάζουν να επωφεληθούν, η καθεμιά με τον τρόπο της.

Διαβάστε επίσης

Μας είπε τα κάλαντα-ανέκδοτα ο Τσόσιτς

Μας είπε τα κάλαντα-ανέκδοτα ο Τσόσιτς

Τα κάλαντα δεν μας τα είπαν σήμερα μόνο τα παιδάκια, αλλά και ο παίκτης της ΑΕΚ, που τα συνδύασε με ανέκδοτο, αφού είπε πως πιστεύει στην ομάδα του για την κατάκτηση του τίτλου - Το άλλο με τον Τοτό, θα μας το πει αργότερα...