Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προτάθηκε στην Τράμπζον ο Μποτία»

«Προτάθηκε στην Τράμπζον ο Μποτία»
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 12:02

Στην Τουρκία γράφουν πως ο Αλμπέρτο Μποτία προτάθηκε στην ομάδα της Τράμπζονσπορ, αλλά πως ο Ρίζα Τσαλιμπάι δεν είναι και τόσο... ζεστός. Σε τέσσερις θέσεις έχει ανάγκη η ομάδα από την Τραπεζούντα και μιλάει με... πέντε παίκτες, μεταξύ άλλων και για τη θέση του στόπερ.

Με τους Τούρκους να γράφουν. «Στην Τράμπζονσπορ, που κοιτάει τον Λούκας Στέτινα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, έγινε μια πρόταση έκπληξη. Ο Ισπανός αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία», γράφει το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα και συνεχίζει.

«Ο μάνατζερ του Ισπανού παίκτη, είπε πως το συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή λήγει στο τέλος της σεζόν και πως θα μπορούσε να υπογράψει στην Τράμπζον, έναντι του ποσού των δύο εκατ. ευρώ».

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα σημειώνει πως ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, δεν φαίνεται να καλοβλέπει και τόσο... θετικά αυτή την περίπτωση για τους λόγους που εξηγούνται στο ρεπορτάζ.

«Ο Ρίζα Τσαλιμπάι που είναι πεισματάρης στο να μην αποκτά παίκτες τους οποίους δεν έχει παρακολουθήσει, δεν είναι και τόσο ζεστός για τον Ισπανό παίκτη, που έχει έναν σοβαρό τραυματισμό φέτος».

Όπως γράφουν λοιπόν οι Τούρκοι, ο Μποτία προτάθηκε μέσω του μάνατζέρ του στην Τράμπζονσπορ, αλλά ο Τσαλιμπάι έχει τα «κολλήματά» του και φαίνεται πως αυτή η υπόθεση δεν πρόκειται να ξεχωρίσει.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Χατζισαφί

Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Χατζισαφί

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ιρανός ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάτι... αλλάζει με Καρσελά

Κάτι... αλλάζει με Καρσελά

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό δείχνουν πως όντως κάτι τρέχει με τον Μαροκινό, δίνοντας, πάντως, μια άλλη διάσταση στο θέμα του.

Αμυντικοί με… φονικό ένστικτο! (vids)

Αμυντικοί με… φονικό ένστικτο! (vids)

Σισέ, Ενγκελς, Μποτία, Ομάρ και Φιγκέιρας έχουν πετύχει σημαντικά γκολ και έχουν δώσει πολύτιμους βαθμούς στον Ολυμπιακό – Μόνο από τον Νικολάου δέχθηκε γκολ η Μπαρτσελόνα στα 6 παιχνίδια των ομίλων.