Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άπαντες παρόντες!

Άπαντες παρόντες!
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 - 23:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα. Μετά από μία εβδομάδα άδειας οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν στο Ρέντη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η πρώτη μέρα στο Ρέντη μετά τις διακοπές ήταν πιο χαλαρή για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές και από την Παρασκευή θα ανεβάσουν στροφές, αφού η ομάδα έχει μπροστά της έναν πολύ σημαντικό δεύτερο γύρο και τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο έδωσαν το παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές. Και επειδή έχει γίνει μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες ημέρες για τον Οτζίτζα ήταν κανονικά και ο Βέλγος στο Ρέντη. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που στην πρώτη προπόνηση μετά από διακοπές όλο και κάποιος έλειπε τώρα άπαντες ήταν παρόντες.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο του παιχνίδι για τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λάρισα. Ένα ματς με πολλές δυσκολίες για τους «ερυθρόλευκους» και σε ένα γήπεδο που θα συναντήσει εχθρική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης

Ένγκελς για Μουντιάλ!

Ένγκελς για Μουντιάλ!

Άνθρωπος της εθνικής ομάδας του Βελγίου θα έρθει στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει μέσα στο Γενάρη και τον Φλεβάρη. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Μετά τις 15 κληρώνει για Οτζίτζα

Μετά τις 15 κληρώνει για Οτζίτζα

Αν θα παραχωρηθεί ο Βέλγος μέσος, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρο, θα γίνει με τους όρους του Ολυμπιακού. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.