Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καπίνο, η Μπριζ και ο Οσπίνα

Ο Καπίνο, η Μπριζ και ο Οσπίνα
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - 13:17

Η Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και οι Βέλγοι επιβεβαιώνουν ότι στο… στόχαστρο της είναι και ο Στέφανος Καπίνο. Νέα δημοσιεύματα έφεραν στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της βελγικής ομάδας για τον Έλληνα πορτιέρο που έχει τεθεί εκτός Ολυμπιακού και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Βέλγων, όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για τον Καπίνο για να πάρει μεταγραφή στην Κλαμπ Μπριζ. Αυτή τη στιγμή είναι η τρίτη επιλογή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Η πρώτη τους επιλογή είναι ο Οσπίνα της Άρσεναλ που έχει αρκετές δυσκολίες, αλλά αυτόν θα παλέψουν να πάρουν στο Μπριζ. Η δευτερη είναι ο Βορμ της Τότεναμ που επίσης έχει αρκετές δυσκολίες και τρίτη είναι ο Καπίνο.

Διαβάστε επίσης

«Έξι Βέλγοι πρωταθλητές χειμώνα»

«Έξι Βέλγοι πρωταθλητές χειμώνα»

Θέμα με τους Βέλγους οι οποίοι στα πρωταθλήματά τους έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές χειμώνα έκανε η ιστοσελίδα «rtbf», όπου φυσικά αναφέρεται και στους Οφόε, Ένγκελς, Προτό και Ζιλέ.

Τους κάνει πλάκα ο Θρύλος

Τους κάνει πλάκα ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα, Χατζισαφί, Ιγκόρ, Πασαλίδη, Μαυροπάνο, με τους «συμμάχους» να είναι αναγκασμένοι να βλέπουν για ακόμη μία φορά τη σκόνη του.