Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους κάνει πλάκα ο Θρύλος

Τους κάνει πλάκα ο Θρύλος
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - 13:01

Ο Ολυμπιακός έντυσε στα «ερυθρόλευκα» ακόμη έναν παίκτη που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Εχσάν Χατζισαφί, η ανακοίνωσή του οποίου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και επίσημα από την ΠΑΕ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κλεισμένους τους Ιγκόρ Σίλβα, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, οι οποίοι αποτελούν ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή το ελληνικό πρωτάθλημα με ελπίδες να μπορέσουν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Θρύλος κάνοντας δικό του τον Ιρανό αμυντικό του Πανιωνίου έκανε για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο ότι αυτός συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα. Ο Χατζισαφί βρισκόταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι ότι σαρώνει στην Ελλάδα και έκλεισε τον παίκτη που ήθελε.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν πάρα πολλά στους παίκτες, εμπειρίες, τίτλους, χρήσιμες πληροφορίες για το ποδόσφαιρο ώστε να γίνουν καλύτεροι, ενώ αντίθετα οι άλλοι μόνο ψεύτικες υποσχέσεις. Επομένως, είναι φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές να επιλέγουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ο Θρύλος τους κάνει πλάκα, όπως τους έκανε και με τον Ανσαριφάρντ, και θα συνεχίσει να ντύνει στα ερυθρόλευκα οποίον παίκτη θέλει για τον απλούστατο λόγο ότι έχει την καλύτερη διοίκηση, την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο κόσμο με διαφορά στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

«Έξι Βέλγοι πρωταθλητές χειμώνα»

«Έξι Βέλγοι πρωταθλητές χειμώνα»

Θέμα με τους Βέλγους οι οποίοι στα πρωταθλήματά τους έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές χειμώνα έκανε η ιστοσελίδα «rtbf», όπου φυσικά αναφέρεται και στους Οφόε, Ένγκελς, Προτό και Ζιλέ.