Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Εμενίκε»

«Αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Εμενίκε»
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 13:33

Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα και ο Εμάνουελ Εμενίκε. Οι Τούρκοι συνάδελφοι, που τις περισσότερες φορές έχουν καλό ρεπορτάζ για παίκτη που έχει αποχωρήσει από τη χώρα τους, γράφουν πως ο Νιγηριανός, πρώην στράικερ της Φενέρμπαχτσε, θα γίνει... πρώην και του Ολυμπιακού. Απλά, δεν το γράφουν ακριβώς έτσι.

Η ιστοσελίδα milliyet.com.tr γράφει σε ρεπορτάζ της πως ο Εμενίκε θα προπονείται με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η απόφαση που έχει παρθεί. Άρα, από το νέο έτος, ο Νιγηριανός στράικερ δεν θα μετέχει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας, αλλά θα κάνει τα προγράμματά του με αυτή των Νέων. Μια άσχημη κατάληξη για τον Νιγηριανό, αλλά έτσι όπως ήρθε το πράγμα, θα μπορούσε να κάνει κάτι κι αυτός για να βελτιώσει την εικόνα και τη συμπεριφορά του. Αλλά δεν το έκανε.

Ο Εμενίκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, αναζητά νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, εξ ου και τα σενάρια πολλών συλλόγων που φέρονται να τον θέλουν. Άγνωστο ακόμα ποια θα τον πάρει. Και όσο χρόνο και να μείνει στον Ολυμπιακό, αυτός θα προπονείται με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Ως εκ τούτου και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Εμενίκε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεν φαίνεται να μένει πολύ καιρό ακόμα στην ομάδα και πως ο «υποβιβασμός» του στην ομάδα Νέων, είναι δείγμα πως απλά δεν υπολογίζεται άλλο.

Διαβάστε επίσης

«Θες Μουντιάλ; Βρες ομάδα»

«Θες Μουντιάλ; Βρες ομάδα»

Τι είπε στον Μεχντί Καρσελά ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκου, προκειμένου να τον πάρει μαζί του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το who is who του Χατζισαφί

Το who is who του Χατζισαφί

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε κείμενο με πολλά στοιχεία και λεπτομέρειες του νέου μεταγραφικού αποκτήματός της.

Φουριόζος ο Χατζισαφί

Φουριόζος ο Χατζισαφί

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ιρανός μπακ, είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, όποτε του το ζητήσει ο προπονητής του και έχει έρθει με μεγάλη όρεξη στο Ρέντη.

Φουλ επιθετικός προπονητής

Φουλ επιθετικός προπονητής

Ο Όσκαρ Γκαρσία, που φαίνεται να είναι προ των πυλών στον Ολυμπιακό, έχει επηρεαστεί φυσικά άμεσα και πολύ από το ισπανικό ποδόσφαιρο - Δείτε ποιο είναι το προφίλ ενός τεχνικού που ακούγεται για τον Ολυμπιακό.