Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουριόζος ο Χατζισαφί

Φουριόζος ο Χατζισαφί
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 13:00

Στο Ρέντη βρίσκεται ήδη ο Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός μπακ θα αποτελέσει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό λίαν συντόμως και μάλιστα, τον καλωσόρισαν στο προπονητικό κέντρο πρόσφατα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός μπακ, θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και το καλό είναι το γεγονός πως ξέρει σε ποια ομάδα έχει έρθει.

Στην καλύτερη της Ελλάδας, με πάρα πολλούς και μεγάλους στόχους, ενώ γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας αγωνιστεί στον Πανιώνιο και έχοντας κιόλας πολύ καλή απόδοση. Ο Χατζισαφί θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αυτό είναι σίγουρο και θα τον βοηθήσει από τη στιγμή που του το ζητήσει ο προπονητής του.

Είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Χατζισαφί, είναι στο 100% και έχει έρθει φουριόζος. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ιρανός μπακ, ο οποίος έχει έρθει με μεγάλη όρεξη στο Ρέντη και προσπαθεί από τις πρώτες στιγμές να κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι καλός παίκτης ο Ιρανός και θα το αποδείξει.

Και είναι ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό να έρχεται στην ομάδα ένας καλός παίκτης, ο οποίος ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρει τι εστί Θρύλος, όπως είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη να έρχεται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

«Θες Μουντιάλ; Βρες ομάδα»

«Θες Μουντιάλ; Βρες ομάδα»

Τι είπε στον Μεχντί Καρσελά ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκου, προκειμένου να τον πάρει μαζί του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Φουλ επιθετικός προπονητής

Φουλ επιθετικός προπονητής

Ο Όσκαρ Γκαρσία, που φαίνεται να είναι προ των πυλών στον Ολυμπιακό, έχει επηρεαστεί φυσικά άμεσα και πολύ από το ισπανικό ποδόσφαιρο - Δείτε ποιο είναι το προφίλ ενός τεχνικού που ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Ματιές στην αγγλική αγορά…

Ματιές στην αγγλική αγορά…

Η μεταγραφική περίοδος έχει δρόμο ακόμα και μια από τις αγορές που κοιτάει ιδιαιτέρως ο Ολυμπιακός αυτόν τον Γενάρη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αγγλική. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.