Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να με δώσει δανεικό η Τιανγίν»

«Θέλω να με δώσει δανεικό η Τιανγίν»
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 12:59

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η καριέρα του Μπράουν Ιντέγε στην Τιανγίν Τέντα. Ο Νιγηριανός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να πάει στην κινεζική ομάδα, έναντι ενός μεγάλου ποσού, αλλά από τη στιγμή που έχει «υποβιβαστεί» στη Β' ομάδα, δεν έχει χρόνο συμμετοχής, με τον ίδιο να ζητά τη δανεική παραχώρησή του σε κάποια άλλη ομάδα.

«Ελπίζω να πάω κάπου δανεικός από την ομάδα, αφού έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο», ανέφερε ο Ιντέγε, ο οποίος συνέχισε. «Ο μάνατζέρ μου δουλεύει επάνω σε αυτό και πιστεύω πως όταν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, θα γνωρίζω πού θα είμαι». Αξίζει να τονιστεί πως ο Ιντέγε θα μπορούσε να πάει στην Αλαβές το καλοκαίρι, αλλά η γραφειοκρατία δεν... πρόλαβε τις προθεσμίες.

Η Τέντα από τη μεριά της απέκτησε νέο στράικερ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και αυτό ήταν το... τελειωτικό χτύπημα για τον Νιγηριανό. Είχε πει, μάλιστα, πως ο «υποβιβασμός» του στη Β' ομάδα της Τιανγίν οφειλόταν σε παρεξήγηση σχετικά με την επικείμενη έλευση της οικογένειάς του στην Κίνα για διακοπές.

Με τον Ιντέγε να λέει. «Είπαν πως δεν ήμουν χαρούμενος στην ομάδα και πως δεν θα μπορούσα να είμαι συγκεντρωμένος γιατί η οικογένειά μου δεν μπορούσε να έρθει στην Κίνα».

Διαβάστε επίσης

Το ακόμα πιο σημαντικό με τον Οτζίτζα

Το ακόμα πιο σημαντικό με τον Οτζίτζα

Ακόμα κι αν λείψει ο Βέλγος από το σημαντικό ματς με τη Λάρισα, το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της σεζόν. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.