Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μιλόγεβιτς, ο Θρύλος και το Champions League

Ο Μιλόγεβιτς, ο Θρύλος και το Champions League
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 12:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θεωρητικά η συνέντευξη του γενικού διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα, δίχως να κάνει την παραμικρή αναφορά στον Ολυμπιακό, ελάχιστα ενδιαφέρει.

Παρ’ όλα αυτά ίσως και να ‘χει κάποια αξία η αντίδραση του Ζβέζνταν Τέρζιτς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Novosti» της Σερβίας, όταν του επισημάνθηκε από τον δημοσιογράφο ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς… «είναι γνωστό πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού». Ο Τέρζιτς αντέδρασε απολύτως φυσιολογικά, απαντώντας πως… «αναμφίβολα ενδιαφέρονται πολλοί για τον Μιλόγεβιτς.

Έχει φέρει φανταστικά αποτελέσματα, αλλά γι’ αυτόν υπάρχει μία επαγγελματική πρόκληση, να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Champions League. Αυτό είναι το όνειρο όλων μας. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και είμαστε στο ξεκίνημα της εγγραφής νέων κεφαλαίων ιστορίας.

Ο Μιλόγεβιτς είναι γενναίος, χαρισματικός, συστηματικός, γνωρίζει το κλαμπ, διότι αγωνίστηκε εδώ και θα ήθελα να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Διαβάστε επίσης

«Ολυμπιακό ή Κίνα ο Ταβάμπα»

«Ολυμπιακό ή Κίνα ο Ταβάμπα»

Η Παρτιζάν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Καμερουνέζου επιθετικού για να προχωρήσει στην παραχώρησή του και όπως μεταδίδουν στην Σερβία έχει καταλήξει στον Ουμάρου.