Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Κόντη στη Λάρισα

Με Κόντη στη Λάρισα
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 08:49

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς του 2018 στη Λάρισα ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Τάκη Λεμονή. Ο 57χρονος προπονητής που ήρθε στο μεγάλο Λιμάνι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο αποτελεί παρελθόν και δεν θα μπει στο πούλμαν για τη Λάρισα.

Στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί» στην άκρη του πάγκου θα κάθεται ο Χρήστος Κόντης. Όταν είχε αναλάβει τη τεχνική ηγεσία ο Λεμονής επιλογή της διοίκησης ήταν να βρίσκεται δίπλα του και ο 42χρονος τεχνικός ως βοηθός.

Στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Κόντη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε διατελέσει βοηθός του Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ και με τη δουλειά του είχε κερδίσει πολλούς πόντους. Έτσι στο ματς με την ΑΕΛ αυτός θα είναι στον πάγκο του Θρύλου.

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», ο οποίος θα είναι ο Όσκαρ Γκαρσία. Ο Καταλανός αναμένεται να δώσει το παρών και στο Ρέντη το απόγευμα, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα ταξιδέψει και στη Λάρισα για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου ο Όσκαρ

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου ο Όσκαρ

Ο 44χρονος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Μπαρτσελόνα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. «Θέλω οι παίκτες μου να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, όσο περισσότερο γίνεται», είναι το μότο του.

Παρελθόν ο Λεμονής, αναλαμβάνει ο Γκαρσία

Παρελθόν ο Λεμονής, αναλαμβάνει ο Γκαρσία

Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Έλληνα προπονητή, έρχεται ο Καταλανός. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για τον 57χρονο κόουτς. Την Παρασκευή στο Ρέντη ο νέος κόουτς.

«Σας θέλω δίπλα μας σε όλα»

«Σας θέλω δίπλα μας σε όλα»

Το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.