Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλει Μποτία η Σοσιεδάδ»

«Θέλει Μποτία η Σοσιεδάδ»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 10:38

Αρκετά πιθανή θεωρούν στην Ισπανία τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Μποτία στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ισπανική ομάδα θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και ένας από τους υποψηφίους είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Η Σοσιεδάδ τον θέλει για τον Β' γύρο του πρωταθλήματος, άρα ό,τι και να γίνει, θα γίνει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ο Εουσέμπιο Σακριστάν, ο τεχνικός της Σοσιεδάδ, θέλει περισσότερο ανταγωνισμό στους στόπερ και στη λίστα του έχει τον Μποτία.

Εξετάζεται και η περίπτωση του Ντιέγκο Ρέγιες, αλλά είναι δανεικός στην Εσπανιόλ και ως εκ τούτου, εξετάζεται και ο παίκτης του Ολυμπιακού, για τον οποίο υπάρχουν πάρα πολλές καλές συστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Με Κομπανί ο Οφόε (pic)

Με Κομπανί ο Οφόε (pic)

Ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε θυμήθηκε την «επέτειό» του, καθώς σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια υπέγραψε με το Αμβούργο.

Έρχεται για το νταμπλ, φέρνει τρεις βοηθούς

Έρχεται για το νταμπλ, φέρνει τρεις βοηθούς

Ο Όσκαρ Γκαρσία έχει ήδη πιάσει δουλειά, μελετάει τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για τη… μάχη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τι αλλαγές θα γίνουν στο Ρέντη και ποιοι είναι οι νέοι συνεργάτες του 44χρονου προπονητή.

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου ο Όσκαρ

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου ο Όσκαρ

Ο 44χρονος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Μπαρτσελόνα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. «Θέλω οι παίκτες μου να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, όσο περισσότερο γίνεται», είναι το μότο του.