Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκαρσία ο... πέμπτος!

Γκαρσία ο... πέμπτος!
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 16:43

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Όσκαρ Γκαρσία αντικαθιστά τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις του Ισπανού με τον Θρύλο είχαν αρχίσει προς τα τέλη του 2017 και πλέον αυτός είναι ο κόουτς που καλύπτει τη θέση του Έλληνα τεχνικού. Ο Γκαρσία λοιπόν γίνεται ο πέμπτος Ισπανός τεχνικός που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό. Με τους προκατόχους του να έχουν βοηθήσει την ομάδα, εκτός φυσικά από τον Βίκτορ Σάντσεθ, που δεν τα κατάφερε, στο σύντομο διάστημα που έμεινε στην ομάδα.

Ο Χοσέ Σεγκούρα από τη μεριά του είχε καλό απολογισμό, έχοντας καθίσει, πάντως, σε λίγους αγώνες στην ομάδα, ενώ δεν χρειάζεται βέβαια να αναφερθεί τι έκαναν οι Ερνέστο Βαλβέρδε (στις δύο θητείες του) και Μίτσελ. Με τον πρώτο βέβαια να έχει κάνει πάρα πολλά, με τον Ολυμπιακό να παίζει μπαλάρα και να πηγαίνει πολύ καλά και στην Ευρώπη.

Και με τον Μίτσελ φυσικά ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή παρουσία και στην Ευρώπη μπόρεσε να κερδίσει με την ομάδα ισχυρότατους αντιπάλους, όπως είναι οι Μάντσεστερ Γ., Ατλέτικο και Γιουβέντους μεταξύ άλλων.

Ποιος, όμως, ο απολογισμός των τεσσάρων Ισπανών που προηγήθηκαν του Γκαρσία; Σαφώς και είναι ικανοποιητικός και παρακάτω θα μπορέσετε να διαβάσετε τι έκανε ο καθένας τους αναλυτικά...

Προπονητής Παιχνίδια Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
Χοσέ Σεγκούρα 10 8 1 1
Ερνέστο Βαλβέρδε 127 92 13 22
Μίτσελ 90 64 11 15
Βίκτορ Σάντσεθ 2 0 1 1
ΣΥΝΟΛΑ 229 164 26 39

Διαβάστε επίσης

Από την Δευτέρα (08/01) τα εισιτήρια με Πλατανιά

Από την Δευτέρα (08/01) τα εισιτήρια με Πλατανιά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να πάρουν εισιτήρια και να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στην ομάδα των Χανίων, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/01).

Με όρεξη για να πετύχει

Με όρεξη για να πετύχει

Ιδιαίτερα ορεξάτος για να πετύχει στον Ολυμπιακό έρχεται ο Όσκαρ Γκαρσία, που έχει πολλές βλέψεις και στόχους για την ομάδα.

Για μπαλάρα και ομαδάρα!

Για μπαλάρα και ομαδάρα!

Επιστρέφει στο ισπανικό μοντέλο ο Ολυμπιακός με την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος έχει το δικό του στοίχημα και έργο να φέρει εις πέρας.