Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντένσε, κάνε το ξανά, με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ποντένσε, κάνε το ξανά, με την ερυθρόλευκη φανέλα!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 23:37

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ο ποδοσφαιριστής από το ρόστερ του Ολυμπιακού που έχει «εκτελέσει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ τα κατάφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αγγλία και παίζοντας με τη φανέλα της Γούλβς. Ο βραχύσωμος ακραίος επιθετικός είχε σκοράρει μέσα στο «Villa Park», στις 4/1 του 2023, φορώντας τη φανέλα των «λύκων» (στους οποίους και ανήκει ακόμα και παίζει στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός), στο 1-1 για την 19η Αγωνιστική της Premier League. Ο Ποντένσε είχε ανοίξει το σκορ στο 12′, με αριστερό σουτ, μετά από πάσα του Ζοάο Μουτίνιο, αλλά αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του πρώτου μέρους.

Μένει να δούμε αν ο Ποντένσε «τιμωρήσει» και πάλι τον 31χρονο Παγκόσμιο πρωταθλητή. Άπαντες, πάντως, στο Ρέντη λένε πως το κίνητρο του Ντανιέλ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τεράστιο, αφού ο Πορτογάλος εξτρέμ «μάζεψε» πολλές κλωτσιές στο πρώτο παιχνίδι και θέλει να δώσει τις δικές του «απαντήσεις» στους «χωριάτες». Στον πρώτο αγώνα ήταν εξαιρετικός, αφού ήταν ο ποδοσφαιριστής που έβγαλε τη «μαγική» ασίστ για το 0-2 του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ έδωσε και την πάσα στον Έσε, πριν ακολουθήσει το 2-4 του Αργεντινού χαφ, μετά από «οβίδα» που δοκίμασε και βοήθεια της τύχης. Συμπερασματικά, ο εξτρέμ του Θρύλου ζει και αναπνέει για τον αγώνα αυτό!

Διαβάστε επίσης

Να γίνει αλήθεια ένα όνειρο τρελό!

Να γίνει αλήθεια ένα όνειρο τρελό!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος μαζί με τον κόσμο να προκριθεί στον τελικό του Conference League και να γράψει ιστορία, ξεπερνώντας απόψε (22:00) οριστικά, το εμπόδιο της Άστον Βίλα!