Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πληρώστε για να τον πάρετε»

«Πληρώστε για να τον πάρετε»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 18:08

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είναι μονάχα η Παρτιζάν που «ζαχαρώνει» τον Σάσα Ζντιέλαρ. Δύο ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό κεντρικό χαφ, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι» θα τον δώσουν μέσα στο Γενάρη. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο… τσάμπα, όμως, γεγονός που πιστοποιείται και από το μήνυμα που έστειλαν οι Πειραιώτες στους ενδιαφερόμενους: «Πληρώστε για να τον πάρετε».

Το γεγονός ότι είναι αρκετοί οι μνηστήρες για τον Ζντιέλαρ επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να διαπραγματεύεται από θέση ισχύος, αλλά είναι δεδομένο ότι η υπόθεση θα «τρέξει» άμεσα, προκειμένου να μη συμφωνήσει ο παίκτης να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα. Ούτε ο ίδιος θέλει, ασφαλώς, να παραμείνει κι άλλο ανενεργός, κάτι που ισχύει και για τον συμπατριώτη του, Γιάγκος Βούκοβιτς, που ψάχνει επίσης τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

«Τέγιο, Σοριάνο, Μιναμίνο»

«Τέγιο, Σοριάνο, Μιναμίνο»

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που φέρεται να θέλει στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γαλλία.

«Να πάρω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό»

«Να πάρω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ματς των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΛ, ενώ υπογράμμισε ότι για το 2018 θέλει και εύχεται να είναι γερός και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τον Θρύλο.

«Σε ευχαριστούμε για όλα»

«Σε ευχαριστούμε για όλα»

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον Τάκη Λεμονή για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Με όρεξη για να πετύχει

Με όρεξη για να πετύχει

Ιδιαίτερα ορεξάτος για να πετύχει στον Ολυμπιακό έρχεται ο Όσκαρ Γκαρσία, που έχει πολλές βλέψεις και στόχους για την ομάδα.