Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις Ιταλίδες... φλερτάρουν Λαϊφη

Τρεις Ιταλίδες... φλερτάρουν Λαϊφη
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 18:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Λαϊφης και αμέσως δόθηκε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, στην οποία καθιερώθηκε αμέσως και φέρεται έτοιμος να κάνει μεταγραφή. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ομάδες του Καμπιονάτο έχουν βάλει ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα, λέγεται ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει άμεσα μέσα στον Ιανουάριο, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο και να αποφασίσει η Σταντάρ Λιέγης να τον πουλήσει θα πρέπει πρώτα να αγοράσει τα δικαιώματά του από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που δίνει το δικαίωμα στους Βέλγους με 1,8 εκατ. ευρώ να τον κάνουν δικό τους.

Σε αυτή την περίπτωση θα μπει και ένα ποσό της τάξης των 200 χιλ. ευρώ στο ταμείο της Ανόρθωσης, από την οποία τον είχαν αποκτήσει οι «ερυθρόλευκοι» πριν από δύο καλοκαίρια. Στην Ιταλία, πάντως, θέτουν τις Τζένοα, Ελλάς Βερόνα και Κροτόνε ως μία από τους πιθανούς προορισμούς του διεθνή Κύπριου σέντερ μπακ.

Διαβάστε επίσης

Ο Όσκαρ Γκαρθία με άλλο… μάτι!

Ο Όσκαρ Γκαρθία με άλλο… μάτι!

Το gavros.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και σας τις παρουσιάζει. Η αποθέωση από τους οπαδούς της Σάλτσμπουργκ και η λατρεία με τη φύση.

Εκτός Φιγκέιρας, Βούκοβιτς

Εκτός Φιγκέιρας, Βούκοβιτς

Ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα από την οποία απουσιάζουν τρεις παίκτες.