Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή της Λάρισας ενόψει Ολυμπιακού

Η αποστολή της Λάρισας ενόψει Ολυμπιακού
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 18:27

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει στον κάμπο την Λάρισα για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον προπονητή τους Ηλία Φυντάνη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του για το ματς με τους Πειραιώτες.

Στην αποστολή βρίσκονται κανονικά δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας με τους Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς να αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής στο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή της Λάρισας ενόψει Ολυμπιακού:

Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Χούμπτσεφ, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Γιαννιτσάνης, Κρίζμαν.

Διαβάστε επίσης

Οψιόν μέχρι το 2020 για Όσκαρ

Οψιόν μέχρι το 2020 για Όσκαρ

Το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 με επιλογή ανανέωσης από τους «ερυθρόλευκους» για μία επιπλέον σεζόν.

Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία

Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού μαζί με τους συνεργάτες του πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα, με τον 44χρονο να αναμένεται να ταξιδέψει για την Λάρισα, παρακολουθώντας τον αγώνα του Θρύλου.

Ο Όσκαρ Γκαρθία με άλλο… μάτι!

Ο Όσκαρ Γκαρθία με άλλο… μάτι!

Το gavros.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και σας τις παρουσιάζει. Η αποθέωση από τους οπαδούς της Σάλτσμπουργκ και η λατρεία με τη φύση.

Τρεις Ιταλίδες... φλερτάρουν Λαϊφη

Τρεις Ιταλίδες... φλερτάρουν Λαϊφη

Ο Κύπριος στόπερ, που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης έχει μπει στο… μάτι των Τζένοα, Ελλάς Βερόνα και Κροτόνε.