Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησε τον τραγικό Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ

Νίκησε τον τραγικό Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 19:59

Μία από τις χειρότερες, αν όχι τη χειρότερη, εμφάνιση του από την αρχή της σεζόν πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός στην Τούμπα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη (5-0) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Βοιωτοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο των Θεσσαλονικιών, κάνοντας «δώρο» έτσι μία εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ενδεικτική εικόνα της αναμέτρησης αποτελεί τόσο το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, όπου όλη η άμυνα του Λεβαδειακού απλά κοιτούσε τους αντιπάλους του, αλλά και στο 3ο γκολ των Θεσσαλονικιών, όπου ο Επασί έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του για να κάνει σε κενή εστία το 3-0 ο Πρίγιοβιτς.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Μάτος στο 18’, Κάμπος στο 48’ και 59’, και Πρίγιοβιτς στο 57’ και στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΠΑΟΚ 5

(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (46΄Τσίμιροτ), Κάμπος, Πέλκας (77΄Κουλούρης), Λημνιός (64΄Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Λεβαδειακός 0

(Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέου, Φρανσίσκο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (58΄Μπελγκαζουανί), Νιάς (64' Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.

Διαβάστε επίσης

Παλεύει για το θαύμα με Μιραλάς!

Παλεύει για το θαύμα με Μιραλάς!

Πληροφορίες του gavros.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα δίνουν όλα για τη βόμβα με τον Κέβιν. Διαβάστε τις λεπτομέρειες...

Με Χατζισαφί στη Λάρισα

Με Χατζισαφί στη Λάρισα

Ο Χρήστος Κόντης πήρε μαζί του για τη Λάρισα 21 παίκτες, ανάμεσά τους και τον Ιρανό μπακ που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία

Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού μαζί με τους συνεργάτες του πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα, με τον 44χρονο να αναμένεται να ταξιδέψει για την Λάρισα, παρακολουθώντας τον αγώνα του Θρύλου.