Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία

Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 18:38

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Όσκαρ Γκαρσία. Οπως σας είχαμε ενημερώσει ο Ισπανός τεχνικός ταξίδευε για την Ελλάδα και λίγο πριν τις 16:00 έφτασε στη χώρα μας. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού μαζί με τους συνεργάτες του πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ετοιμάζονται άμεσα να σηκώσουν μανίκια και να πιάσουν δουλειά στο Ρέντη.

Μάλιστα, ο 44χρονος τεχνικός όπως όλα φαίνονται θα ταξιδέψει στην Λάρισα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Θρύλου με την ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (07/01).

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν πορεύονται με τον Ισπανό στο τιμόνι τους, ο οποίος πλέον καλείται να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, με τις ανάλογες φυσικά προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Με Χατζισαφί στη Λάρισα

Με Χατζισαφί στη Λάρισα

Ο Χρήστος Κόντης πήρε μαζί του για τη Λάρισα 21 παίκτες, ανάμεσά τους και τον Ιρανό μπακ που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό.

Οψιόν μέχρι το 2020 για Όσκαρ

Οψιόν μέχρι το 2020 για Όσκαρ

Το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 με επιλογή ανανέωσης από τους «ερυθρόλευκους» για μία επιπλέον σεζόν.