Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα έχει και συνέχεια…

Θα έχει και συνέχεια…
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 11:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού. Με τη προσθήκη του Βέλγου επιθετικού οι Πειραιώτες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν έχουν καμία διάθεση να πετάξουν λευκή πετσέτα για το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα όπως ονειρεύονταν κάποιοι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσα σε λίγα 24ώρα κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στον Θρύλο. Πέρα από το γεγονός πως ο Κέβιν είναι ο παίκτης για τον οποίο τρελαίνεται ο κόσμος, τα οφέλη θα είναι τεράστια και στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Πειραιά και θα της δώσει άλλη ώθηση στην επίθεση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο δεν σταματούν την ενίσχυση τους με τον Κέβιν Μιραλάς. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει συνέχεια στο μεγάλο Λιμάνι. Ο 30χρονος άσος μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει κι άλλη ενίσχυση στη γραμμή κρούσης χωρίς να έχει βγει κάτι παραπάνω. Πάντως είναι βέβαιο ότι στον Πειραιά δεν σταματούν την ενίσχυση της ομάδας και στη διοίκηση είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να είναι πανίσχυρος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Μοιάζει πολύ πιθανή η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη για την επίθεση, αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας δεν ταξίδεψε στη Λάρισα και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με αυτό το θέμα. Για τον Πορτογάλο αναμένεται πρόταση από το εξωτερικό και σε περίπτωση που τελικά φύγει από τον Πειραιά στη θέση του θα έρθει ο Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι επόμενες ημέρες περιλαμβάνουν τι επίσημες παρουσιάσεις των Όσκαρ Γκαρσία και Κέβιν Μιραλάς, αλλά αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις και σε άλλα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Βέλγικη παροικία στον Πειραιά

Βέλγικη παροικία στον Πειραιά

Ο Κέβιν Μιραλάς γνωρίζει τους πάντες στον Ολυμπιακό, αλλά στην επιστροφή του θα είναι ακόμα πιο χαρούμενος, καθώς θα βρει και άλλους τέσσερις Βέλγους στην ομάδα.

Αρκετοί για Καρσελά...

Αρκετοί για Καρσελά...

Δεν είναι μόνο οι Πολωνοί και οι Βέλγοι που ενδιαφέρονται για τον Μαροκινό, αλλά και οι Ισπανοί.

Είναι στιγμές που δεν ξεχνιούνται... (pics)

Είναι στιγμές που δεν ξεχνιούνται... (pics)

Το gavros.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και σας θυμίζει στιγμές του Κέβιν Μιραλάς με την ερυθρόλευκη φανέλα. Από τη πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στη πλατεία Αλεξάνδρας…