Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο με πέναλτι..

Μόνο με πέναλτι..
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 17:30

Παραλίγο ο Παναθηναϊκός να μην κερδίσει ούτε τον Πλατανιά! Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Κρητικούς και χρειάστηκαν δύο πέναλτι, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων και να πάρουν τη νίκη με 2-0.

Το πρώτο πέναλτι δόθηκε στο 72’ σε χέρι του Ντικαμονά, μετά από σουτ του Βιγιαφάνιες. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης έδωσε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο μάλιστα ήταν ανύπαρκτο! Ο Βιγιαφάνιες σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Καρυπίδη, αλλά ο διαιτητής… ανακάλυψε χέρι και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βιγιαφάνιες το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα, ενώ ο Πλατανιάς ηττήθηκε ξανά και πλέον οδεύει με μαθηματική... ακρίβεια στην Football League.

Παναθηναϊκός 2

(Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Λουντ (46’ Χίλιεμαρκ), Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ (81’ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Πίσπας (61’ Δώνης).

Πλατανιάς 0

(Μάνουελ Ρόκα): Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Ουές (44’ Στάμου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Παπανικολάου (68’ Πετρόπουλος), Γκρζέλτσακ (46’ Ντουαλά).

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Γιάννη Μώραλη

Χρόνια πολλά Γιάννη Μώραλη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά έχει την ονομαστική του εορτή και όλοι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχονται χρόνια πολλά.