Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κόλλησαν» στο μηδέν στους Ζωσιμάδες

«Κόλλησαν» στο μηδέν στους Ζωσιμάδες
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 19:38

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Αστέρας Τρίπολης στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, τελικά οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο του ματς τόσο ο ΠΑΣ όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο στην επανάληψη και οι Ηπειρώτες αλλά και οι Αρκάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0

(Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (60’ Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (76’ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (60’ Βιδάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0

(Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (63΄ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89’ Σελίν), Μανιάς (85’ Γκοντό)

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Γιάννη Μώραλη

Χρόνια πολλά Γιάννη Μώραλη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά έχει την ονομαστική του εορτή και όλοι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχονται χρόνια πολλά.

Μόνο με πέναλτι..

Μόνο με πέναλτι..

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ, τα οποία προήλθαν από ισάριθμα πέναλτι, νίκησε τον Πλατανιά με 2-0 - Ανύπαρκτο το δεύτερο πέναλτι, το οποίο... ανακάλυψε ο Ζαχαριάδης!