Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΚΕΔ να του πάρει τη σφυρίχτρα

Η ΚΕΔ να του πάρει τη σφυρίχτρα
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 00:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο παιχνίδι ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-3 ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) απέδειξε ότι δεν κάνει για διαιτητής. Δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό του από τη στιγμή που έγιναν δυο κραυγαλέα πέναλτι, όπως το κλάδεμα στον Μάριν και το χέρι του Λαγού. Πρόκειται για δυο περιπτώσεις που είναι ο ορισμός. Η φάση με τον Μάριν είναι αναμφισβήτητη παράβαση, ενώ παρόμοιο πέναλτι με το χέρι του Λαγού έδωσε ο Ριτσόλι στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Αρσεναλ 0-3, σε βάρος των «ερυθρολεύκων» σε χέρι του Αμπντελαουΐ, επειδή η σέντρα έγινε από μακρινή απόσταση.

Ακόμη και αυτά να μην υπήρχαν, τα ίδια θα λέγαμε. Επειδή ο Διαμαντόπουλος, πάντα αγωνιστική η κριτική, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό όπως στο καλοκαιρινό φιλικό με τον Ατρόμητο, διαιτησία που εύστοχα ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε χαρακτηρίσει «ελεεινή». Κατά την άποψή μας τα ίδια ισχύουν και με τη Λάρισα. Ο Διαμαντόπουλος έδινε με το παραμικρό, τα πιο πολλά ανύπαρκτα, φάουλ στην περιοχή της Λάρισας για να σταματήσουν επιθέσεις των «ερυθρολεύκων», αν και η ομάδα ήταν συνέχεια μπροστά έδειξε πέντε κίτρινες, ενώ από την άλλη πλευρά είχαν ταράξει τον Φορτούνη στην κλωτσιά.

Μπορεί ο Καλαθενός να μην τιμώρησε τον Διαμαντόπουλο, όμως η ΚΕΔ έχει δικαίωμα να αγνοήσει την έκθεσή του και να τους τιμωρήσει και τους δυο. Το σωστό είναι να τους στείλει σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης

Λύνει τα χέρια του Γκαρθία ο Μιραλάς

Λύνει τα χέρια του Γκαρθία ο Μιραλάς

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου ξεκίνησε το ματς με τον Πλατανιά, αγωνιζόμενος πίσω από τον σέντερ φορ, στη συνέχεια πέρασε στα πλάγια μετά την είσοδο του Μάριν, αποδίδοντας εξίσου καλά και στις δύο θέσεις.

Βαζέλα πάει και πιο χαμηλά...

Βαζέλα πάει και πιο χαμηλά...

Η Λαμία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από τη συνέχεια του Κυπέλλου και οι «πράσινοι» πλέον επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα και στη… σωτηρία.