Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επικεντρώνεται στη Λαμία

Επικεντρώνεται στη Λαμία
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 10:44

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/01) ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει κανένας απολύτως πρόβλημα, όπως αναμενόταν, πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πλατανιά.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται στο ματς της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου όπου το σύνολο του Οσκαρ Γκαρθία θα υποδεχτεί την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 17η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έδειξαν στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα πόσο πολύ θέλουν το 8ο σερί πρωτάθλημα και 45ο στην ιστορία της ομάδας, κάτι το οποίο φαίνεται από την πρόσληψη του Οσκαρ Γκαρθία στον πάγκο της ομάδας, αλλά και την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς.

Ολοι μαζί μία γρο8ιά καλούνται να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας στο τέλος της σεζόν ένα ακόμη τίτλο κόντρα μάλιστα σε όλους και σε όλα.

Το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας δεν θα είναι και τόσο εύκολο και για αυτό τον λόγο ο 44χρονος κόουτς έχει βάλει στο μυαλό όλων των παικτών ότι η ομάδα χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, η οποία θα είναι και η 8η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί, ότι αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος ως κόουτς του Θρύλου για τον Ισπανό τεχνικό, ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ξανά αναμένεται να κάνει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος κόντρα στον Πλατανιά ξεκίνησε να μοιράζει δωρεάν σακούλες.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη

Η οικογένεια των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε χθες στο «Ελπίδα», μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς ήρωες του Ιδρύματος, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ο Θρύλος αποτελεί τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο σε όλους τους τομείς.

Λαΐφης: «Να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης...»

Λαΐφης: «Να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης...»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Σταντάρ Λιέγης εξέδρασε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης σε ερώτηση για την οψιόν της βελγικής ομάδας και τον δανεισμό από τον Ολυμπιακό

Η ιστορία ζωής του Παπέ Σισέ

Η ιστορία ζωής του Παπέ Σισέ

Πως βιώνει τη ζωή στην Ελλάδα ο 22χρονος στόπερ, πως έζησε τις πρώτες δύσκολες στιγμές, γιατί ευγνωμονεί τον Ολυμπιακό και τι κρύβει το παρατσούκλι «the rock».