Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 11:40

Ο Ολυμπιακός το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Ιδρυμα «Ελπίδα» προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες στα μικρά παιδιά που δίνουν μάχη κάθε μέρα για τη ζωή.

Οι «ερυθρόλευκοι» μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ήρωες, με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά γιατί είναι ο κορυφαίος αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς.

Ο Θρύλος συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια με όλες του τις δυνάμεις σε όλους όσους έχουν ανάγκη με έργα και όχι με λόγια.

Αλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται για σχεδόν 2 μήνες στην Μάνδρα, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, έπειτα από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δείχνουν συνεχώς το φιλανθρωπικό και κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας, η οποία θα δίνει βοήθεια σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να γίνεται.

Διαβάστε επίσης

Λαΐφης: «Να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης...»

Λαΐφης: «Να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης...»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Σταντάρ Λιέγης εξέδρασε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης σε ερώτηση για την οψιόν της βελγικής ομάδας και τον δανεισμό από τον Ολυμπιακό

Τετράδα φωτιά στα χέρια του Γκαρθία!

Τετράδα φωτιά στα χέρια του Γκαρθία!

Η συμμετοχή των Μάριν, Φορτούνη και Ανσαριφάρντ στο νικηφόρο σερί του Θρύλου και ο Μιραλάς που θα προστεθεί στην τριάδα από τον Γκαρθία. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Επικεντρώνεται στη Λαμία

Επικεντρώνεται στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση επί του Πλατανιά για τους «8» του Κυπέλλου στρέφει πλέον την προσοχή του στο ματς της Δευτέρας (15/01) με την Λαμία, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα.

Η ιστορία ζωής του Παπέ Σισέ

Η ιστορία ζωής του Παπέ Σισέ

Πως βιώνει τη ζωή στην Ελλάδα ο 22χρονος στόπερ, πως έζησε τις πρώτες δύσκολες στιγμές, γιατί ευγνωμονεί τον Ολυμπιακό και τι κρύβει το παρατσούκλι «the rock».