Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος για το κορυφαίο ταλέντο της Βουλγαρίας! (vid)

Ο Θρύλος για το κορυφαίο ταλέντο της Βουλγαρίας! (vid)
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - 19:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Παντού τα δίχτυα του απλώνει ο Ολυμπιακός και οι Βούλγαροι αποκαλύπτουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για το κορυφαίο ταλέντο της χώρας τους. Πρόκειται για τον 21χρονο δεξιοπόδαρο εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της χώρας για το 2017.

Ο ύψους 1,79 μ. επιθετικός φέτος έχει πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ σε 20 αγώνες με την ομάδα της πρωτεύουσας στο πρωτάθλημα (6 γκολ και 5 σε 18 αγώνες) και στο Κύπελλο. Είναι διεθνής με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πατρίδας του και έχει βάλει 21 γκολ μέχρι τώρα, ενώ έχει πάρει το χρίσμα και στην εθνική ανδρών με μία συμμετοχή.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίτεξ Λόβετς, στης οποίας την ακαδημία γαλουχήθηκε και το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ έναντι 300 χιλ. ευρώ.

«Άνθρωποι των πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος τον έχουν παρακολουθήσει και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στην διάρκεια της περιόδου», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του topsport.

Παράλληλα, τον γεννημένο στις 11 Νοεμβρίου του 1996 ποδοσφαιριστή έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και η Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Ντεσπόντοφ εκτός από δεξί εξτρέμ παίζει με άνεση τόσο ως στράικερ, όσο και στην αριστερή πτέρυγα και σίγουρα θα αποτελέσει μια σημαντική επένδυση για τον Ολυμπιακό, εφόσον προλάβει τους ανταγωνιστές του.

Αυτή την στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του υπολογίζεται στο μισό εκατ. ευρώ, όμως την ανεβάζει συνεχώς με τις επιδόσεις του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ μέχρι το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ:

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώνει Βούκοβιτς η Βερόνα

Ανακοινώνει Βούκοβιτς η Βερόνα

«Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις», λένε στην Ιταλία για τον Σέρβο. Δανεισμός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι από την ομάδα του Καμπιονάτο.

«Ο κόσμος δεν τσιμπάει, το Καραϊσκάκη θα είναι όπως το φοβάστε»

«Ο κόσμος δεν τσιμπάει, το Καραϊσκάκη θα είναι όπως το φοβάστε»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media έδωσε ηχηρή απάντηση στην ΑΕΚ. «Το να μιλάει για πέναλτι-μαιμού η ομάδα που πήρε πέναλτι από τον Βάτσιο σχεδόν στο... κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.