Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«H Λέγκια θέλει να προλάβει τον Ολυμπιακό για Ντεσπόντοφ»

«H Λέγκια θέλει να προλάβει τον Ολυμπιακό για Ντεσπόντοφ»
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - 19:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Υπό παρακολούθηση είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ από τον Ολυμπιακό, όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το gavros.gr, όσον αφορά την αποκάλυψη των Βούλγαρων. Ωστόσο, στο παιχνίδι για τον 21χρονο εξτρέμ ενδιαφέρεται και η Λέγκια Βαρσοβίας και σύμφωνα με τους Πολωνούς «πιέζει για την απόκτησή του».

Το συμβόλαιο του κορυφαίου νεαρού παίκτη για το 2017 της Βουλγαρίας με την ομάδα της πρωτεύουσας λήγει το 2022 και όπως τονίζουν στην Βαρσοβία «… η Λέγκια θέλει να προλάβει τον Ολυμπιακό». Αν και το… φλερτ με τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, εντούτοις εντάσσεται στο σκάουτινγκ του Θρύλου για τους καλούς παίκτες των Βαλκανίων.

Στην ομάδα της Πολωνίας γνωρίζουν καλά τον Δεσπόντοφ, καθώς τον έχουν αντιμετωπίσει στην Ευρώπη την εποχή που αγωνιζόταν στην Λίτεξ Λόβετς και άρχισε να ανατέλλει το άστρο του Ντεσπόντοφ.

Από την άλλη μεριά, στον Ολυμπιακό θέλουν να σιγουρευτούν ότι αξίζει να επενδύσουν ένα ποσό άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ, πριν αποφασίσουν να πάρουν τον Βούλγαρο στο Μεγάλο Λιμάνι.

Διαβάστε επίσης

«Κυνηγάει»... Μιραλάς ο Καρίμ

«Κυνηγάει»... Μιραλάς ο Καρίμ

Ποιες επιδόσεις του Βέλγου κοντεύει να ισοφαρίσει ή και ακόμα να καταρρίψει ο Ιρανός φορ, που έχει πάρει φόρα και δεν σταματά.

Ανακοινώνει Βούκοβιτς η Βερόνα

Ανακοινώνει Βούκοβιτς η Βερόνα

«Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις», λένε στην Ιταλία για τον Σέρβο. Δανεισμός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι από την ομάδα του Καμπιονάτο.