Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι γίνεται με Κότνικ

Τι γίνεται με Κότνικ
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 15:50

Για γκολκίπερ φαίνεται να ψάχνει ο Ολυμπιακός, αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται στα ρεπορτάζ του Τύπου. Στον Ολυμπιακό έχουν ανοικτές φυσικά τις κεραίες τους και θέλουν να ενισχυθούν κι άλλο εφόσον χρειαστεί και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. Και δεν αποκλείεται να γίνει κάτι και με αυτή τη θέση που προαναφέρθηκε παραπάνω, αυτή του τερματοφύλακα δηλαδή.

Χθες έγινε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Πανιωνίου, Μάτιτς Κότνικ να κάνει καλές επεμβάσεις και για μια ακόμα φορά να δείχνει τις πλούσιες ικανότητές του και να διατηρεί το 1-1 για τους Νεοσμυρνιώτες.

Καλή η εμφάνιση του τερματοφύλακα του Πανιωνίου λοιπόν, με την ιστοσελίδα novice.najdi.si να σημειώνει πως έκανε καλή εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αν και εφόσον λοιπόν ευσταθεί το δημοσίευμα, αυτό πάει να πει πως ο Θρύλος έχει το βλέμμα του και στον πορτιέρο του Πανιωνίου.

«Ο πρώην τερματοφύλακας της Σέλιε, εντυπωσίασε με την εμφάνισή του τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που "ζεσταίνονται" να αποκτήσουν τον Σλοβένο τερματοφύλακα», γράφει πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα. Και φυσικά, για να γράφεται κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας του Ολυμπιακού δεν «είδαν» για πρώτη φορά τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Διαβάστε επίσης

«Δεν πάει πουθενά ο Γκανέα»

«Δεν πάει πουθενά ο Γκανέα»

Στοπ... ύψωσε ο τεχνικός της Βιτορούλ, Γκέοργκι Χάτζι, σχετικά με τα σενάρια που έχουν να κάνουν με την παραχώρηση του αριστερού μπακ.

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Νιγηριανού που παίζει στην Ντεν Χάαγκ. Ο παίκτης είναι δεξί μπακ.