Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 16:03

Για τον παίκτη της Ντεν Χάαγκ, Τάιρον Εμπουεχί φέρεται πως «ψάχνεται» ο Ολυμπιακός, όπως γράφουν στο εξωτερικό. Ο Εμπουεχί, είναι δεξιός μπακ και φαίνεται να απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας, αν και η αλήθεια είναι πως πρόσφατα προχώρησαν στην απόκτηση του Ιγκόρ. Ας δούμε, όμως, τι λέει το κείμενο.

«Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, αλλά και η Άντερλεχτ κυνηγούν για να υπογράψουν τον Νιγηριανό δεξί μπακ, Τάιρον Εμπουεχί από την ολλανδική, Ντεν Χάαγκ. Η πορτογαλική Μπενφίκα και η αγγλική Νόριτς, της Πρέμιερ Λιγκ γράφονται πως παρακολουθούν τον 22χρονο αμυντικό», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Το συμβόλαιο του Εμπουεχί ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι. Ο Εμπουεχί, που αγωνίστηκε σε φιλικό προετοιμασίας το Σάββατο κόντρα στην Μπεσίκτας (2-2), έχει φέτος 18 εμφανίσεις και δύο ασίστ».

Ο Εμπουεχί έχει γεννηθεί στις 16 Δεκεμβρίου 1995 στην Ολλανδία, αλλά εκπροσωπεί την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας, με την οποία έχει μία συμμετοχή. Σε σύνολο 116 αγώνων, όλοι με την Ντεν Χάαγκ, καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ. Οι δύο φέτος, όπως προαναφέρθηκε.

Αξίζει να τονιστεί πως σύμφωνα με αυτά που γράφονται στο εξωτερικό, ο Εμπουεχί μπορεί να παίξει και στόπερ, αλλά και αριστερό μπακ. Η κύρια και βασική του θέση, πάντως, είναι αυτή του δεξιού μπακ.

Διαβάστε επίσης

Άμυνα για γέλια...

Άμυνα για γέλια...

Κι όμως, ο Μάτος κατάφερε να «σπάσει» τη γρανιτένια άμυνα της Κέρκυρας στο 23ο λεπτό και να ανοίξει το σκορ στο νησί. Απίστευτα πράγματα...

«Δεν πάει πουθενά ο Γκανέα»

«Δεν πάει πουθενά ο Γκανέα»

Στοπ... ύψωσε ο τεχνικός της Βιτορούλ, Γκέοργκι Χάτζι, σχετικά με τα σενάρια που έχουν να κάνουν με την παραχώρηση του αριστερού μπακ.

Τι γίνεται με Κότνικ

Τι γίνεται με Κότνικ

Δημοσιεύματα του Τύπου κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του τερματοφύλακα του Πανιωνίου.