Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα»

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα»
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 21:26

Απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Οσκαρ Γκαρθία.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο αποτελεί την πρώτη αλλαγή που έφερε στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οσκαρ Γκαρθία:

«Σήμερα πραγματικά είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Παίξαμε πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε και είναι δύσκολο να το εφαρμόσουμε σε όλη τη διάρκεια του ματς. Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή που κάναμε. Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε και έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε και να το κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Αυτά τα είδε ο κ. Βασιλειάδης;

Αυτά τα είδε ο κ. Βασιλειάδης;

Γης μαδιάμ τα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Κέρκυρα. Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο γήπεδο όσο και στη πόλη.

Στον Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Θρύλου βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία για το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Λαμία 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Λαμία 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Θρύλος νίκησε με 2-0, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας - Μάριν και Ανσαριφάρντ τα γκολ του Θρύλου.