Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικό με την Κ20 στο Ρέντη

Φιλικό με την Κ20 στο Ρέντη
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 23:07

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει καθίσει σε δύο παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού και έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος πάντως μελετάει τα πάντα για τους πρωταθλητές Ελλάδας και θέλει να έχει την καλύτερη άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση του.

Μπορεί το ένα ματς να διαδέχεται το άλλο από εδώ και στο εξής για τον Ολυμπιακό, όμως, ο 44χρονος προπονητής επέλεξε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης να είναι διαφορετική. Ζήτησε και θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί φιλικό παιχνίδι με την Κ20 των «ερυθρόλευκων».

Προφανώς και ο Όσκαρ θέλει να δει κάποια πράγματα, αλλά το πιθανότερο που προχώρησε σε αυτή την αλλαγή είναι πως θέλει μέσα από συνθήκες αγώνα να δουλέψει σε τακτική. Εκεί ρίχνει όλο το βάρος ο 44χρονος προπονητής όλες αυτές τις ημέρες.

Προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να δουλέψει στην τακτική με τους ποδοσφαιριστές του. Θα έχει φυσικά και την ευκαιρία να δει και παιδιά από την ομάδα Νέων. Συνήθως, πάντως, τέτοια ματς διεξάγονται όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως, είναι φανερό ότι ο Όσκαρ θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Την 9η σερί νίκη με Ξάνθη πριν την ΑΕΚ

Την 9η σερί νίκη με Ξάνθη πριν την ΑΕΚ

Ο Οσκαρ Γκαρθία και οι συνεργάτες του είναι επικεντρωμένοι μόνο στο ματς με τους Ακρίτες, την Κυριακή (21/01) για το ελληνικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» για το Κύπελλο.

Μπαίνει και ο Οτζίτζα

Μπαίνει και ο Οτζίτζα

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Βέλγου χαφ στην αγωνιστική δράση. Στη πρωινή προπόνηση αναμένεται να δοκιμάσει για να ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.