Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραντώνης στον Ναό

Ο Καραντώνης στον Ναό
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 17:10

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα του Θρύλου με την Ξάνθη ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από το σύνδεσμο Ημαθίας, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη και Ιωάννη Κουράκη από τους συνδέσμους Καστοριάς και Ηρακλείου αντίστοιχα. Τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι των Πειραιωτών με τους Ακρίτες είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Κυριακή (21/1) στις 19:30.

Διαβάστε επίσης

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον 2 γκολ ανά παιχνίδι (εξαίρεση η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0), με την επιθετική βελτίωση της ομάδας να έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και στα μετόπισθεν.

Αερολογίες Βασιλειάδη

Αερολογίες Βασιλειάδη

Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στη φετινή σεζόν όσο αφορά τις μετακινήσεις των οπαδών, όπως τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτα για τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών ομάδων τη φετινή σεζόν...