Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «δίνει όλα» για Ζντιέλαρ η Παρτιζάν

Τα «δίνει όλα» για Ζντιέλαρ η Παρτιζάν
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 17:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η μετακίνηση του Εβέρτον Λουίζ στην ιταλική ΣΠΑΛ ανοίγει διάπλατα την πόρτα της Παρτιζάν για την απόκτηση του Σάσα Ζντιέλαρ. Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο κεντρικός χαφ του Ολυμπιακού είναι ο «Νο1» στόχος των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου και ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, φτάνει βεβαίως να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει τσάμπα, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ιδιαιτέρως απ’ τη στιγμή που στο παιχνίδι για την απόκτησή του βρίσκονται ακόμη η Λέγκια Βαρσοβίας και δύο γαλλικές ομάδες. Οι Σέρβοι έχουν σε προτεραιότητα τον Ζντιέλαρ έναντι του Ράντοσαβ Πέτροβιτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δείχνουν διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την περίπτωσή του «μέχρι και την τελευταία ημέρα της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου», δεδομένου ότι η σερβική λίγκα αρχίζει ξανά στις 17 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Ο Καραντώνης στον Ναό

Ο Καραντώνης στον Ναό

Ο διαιτητής από το σύνδεσμο Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θρύλου με την Ξάνθη, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα

Η βελτίωση της επίθεσης έδωσε λύσεις και στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον 2 γκολ ανά παιχνίδι (εξαίρεση η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0), με την επιθετική βελτίωση της ομάδας να έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και στα μετόπισθεν.

Αερολογίες Βασιλειάδη

Αερολογίες Βασιλειάδη

Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στη φετινή σεζόν όσο αφορά τις μετακινήσεις των οπαδών, όπως τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτα για τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών ομάδων τη φετινή σεζόν...