Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις ανταγωνιστές για Μπάμπα

Τρεις ανταγωνιστές για Μπάμπα
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 09:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Καθόλου εύκολη υπόθεση δεν είναι η απόκτηση του Τζόναθαν Μπάμπα από τον Ολυμπιακό, έστω κι αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το ατού της προσωπικής εκτίμησης του 21χρονου επιθετικού με τον Όσκαρ Γκαρθία. Ο παίκτης της Σεντ Ετιέν βρίσκεται εδώ και καιρό στην λίστα των Σεβίλλη και Νιούκαστλ, ενώ σύμφωνα με τους Γάλλους μπαίνει πολύ δυνατά στο κόλπο και η Μαρσέιγ.

Η ιστοσελίδα But σε ρεπορτάζ της επισήμανε ότι ο νεαρός Γαλλο-Ιβοριανός έχει ανέβει στην κορυφή της λίστας του Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Μασσαλίας θεωρεί τον Μπάμπα έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά και επιθυμεί να τον κάνει κάτοικο «Βελοντρόμ».

Ο Μπάμπα είναι δεσμευμένος μέχρι τον Ιούνιο με την Σεντ Ετιέν, η οποία κάνει προσπάθεια να ανανεώσει την συνεργασία της για να μην τον χάσει τζάμπα το καλοκαίρι.

ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ Ο… ΝΤΟΣΕΒΙ

Πάντως, στο σημερινό ματς πρωταθλήματος για την 21η αγωνιστική, η Σεντ Ετιέν με βασικό τον Μπάμπα ηττήθηκε από την ουραγό Μετς του Ματιέ Ντοσεβί. Ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού, επίσης αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει 3-0 σκοράροντας, κιόλας.

Ο Ντοσεβί έκανε το 2-0 στο 16’, ενώ τρία λεπτά πριν είχε ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι ο Ριβιέρ. Την χαριστική βολή στην Σεντ-Ετιέν έριξε ο Ρου στο 77ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίζει κανονικά ο Οτζίτζα»

«Συνεχίζει κανονικά ο Οτζίτζα»

Τι έλεγαν οι εκπρόσωποι του Βέλγου μέσου, με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον παίκτη να εξακολουθεί να έχει τάσεις φυγής