Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχει κάτι με Λάριν»

«Δεν υπάρχει κάτι με Λάριν»
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 09:59

Πρόσφατα υπήρξαν μερικά δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την περίπτωση του Κάιλ Λάριν, του παίκτη που «αποχωρεί» από το Ορλάντο. Υπήρξαν δημοσιεύματα πως ο παίκτης ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ.

Καθώς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ajansbesiktas.com... «Από την άλλη μεριά, δεν επιβεβαιώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφορά στην Ορλάντο Σίτι για τον Κάιλ Λάριν. Υπήρξε ρεπορτάζ πως η ελληνική ομάδα ψάχνει για επιθετικό, αλλά δεν έχει γίνει κάποια προσφορά έως τώρα».

Να σημειωθεί πως ο παίκτης ανανέωσε με την αμερικανική ομάδα έως το 2019 και πως έχει ζητήσει από την Μπεσίκτας που ενδιαφέρεται για το πρόσωπό του, να σεβαστεί τους όρους του συμβολαίου και να σταματήσει να διαπραγματεύεται με τον Καναδό.

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίζει κανονικά ο Οτζίτζα»

«Συνεχίζει κανονικά ο Οτζίτζα»

Τι έλεγαν οι εκπρόσωποι του Βέλγου μέσου, με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον παίκτη να εξακολουθεί να έχει τάσεις φυγής

Τρεις ανταγωνιστές για Μπάμπα

Τρεις ανταγωνιστές για Μπάμπα

Δυνατά μπαίνει και η Μαρσέιγ για τον επιθετικό της Σεντ Ετιέν, που βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού. Σεβίλλη και Νιούκαστλ επίσης στοχεύουν στον 21χρονο Γάλλο-Ιβοριανό.