Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερή ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (vid)

Τρομερή ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (vid)
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 21:59

Δίπλα στην ομάδα σε ένα ακόμα παιχνίδι στάθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού! Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Ξάνθη και βοήθησαν τον Θρύλο να φτάσει σε μια ακόμα επιβλητική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι ΓΑΥΡΟΙ κατέκλυσαν από νωρίς το «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να φωνάζουν για το μεγαλείο του Ολυμπιακού! Ο κόσμος εξάλλου είναι η δύναμη του Θρύλου και όλοι μαζί, παίκτες και οπαδοί, ενωμένοι σαν μια γροθιά θα τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος!

Στο ματς με την Ξάνθη οι πρωταθλητές Ελλάδας ικανοποίησαν τους οπαδούς του συλλόγου με την απόδοσή τους, καθώς εκτός από το γεγονός ότι σκόραραν τρία γκολ, δημιούργησαν επίσης πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Ζίβκοβιτς.

Δείτε το βίντεο του gavros.gr:

Διαβάστε επίσης

«Να σείεται το γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ»

«Να σείεται το γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τη νίκη επί της Ξάνθης και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τον Ναό στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ - «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική», πρόσθεσε.

Η κριτική των παικτών του Θρύλου

Η κριτική των παικτών του Θρύλου

Δείτε τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν στο ματς με την Ξάνθη μέσα από την κριτική του gavros.gr- Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.