Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν… μικρή ομάδα

Σαν… μικρή ομάδα
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 13:04

Είναι γεγονός ότι όλες οι ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν κατεβαίνουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίζουν… ταμπούρι, προκειμένου να μη διασυρθούν. Αυτό γίνεται χρόνια τώρα, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ομάδες που παίζουν για να καταστρέψουν το παιχνίδι τους και για να μη χάσουν.

Η ΑΕΚ δεν αποτελεί φυσικά εξαίρεση, κάτι το οποίο απέδειξε και στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου στο Φαληρικό γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» σαν μικρή ομάδα αγωνίστηκαν σε αυτό τον αγώνα, προσπαθώντας αποκλειστικά να μη φάνε γκολ.

Η εικόνα της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ παραπέμπει σε εικόνα ομάδας νεοφώτιστης και όχι ομάδας που υποτίθεται… φέτος διεκδικεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Φυσικά, για όσους έχουν γνώση από την ελληνική πραγματικότητα η εικόνα της ΑΕΚ δεν προξένησε έκπληξη σε κανέναν. Ωστόσο, τόσο αμυντικά και φοβισμένα στο Καραϊσκάκη δεν έχουν παίξει ομάδες, όπως η Λαμία, ή ακόμα και η ίδια η ΑΕΚ όταν ήταν στην Β’ Εθνική

Μικρή σημασία πλέον έχει αυτό και ο Ολυμπιακός οφείλει στο ΟΑΚΑ να δείξει και πάλι ότι έχει με διαφορά την καλύτερη ομάδα και να τελειώσει την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης. Σε ένα ματς που αναγκαστικά οι παίκτες της ΑΕΚ, αγωνιζόμενοι στην έδρα τους θα ανοιχτούν λίγο περισσότερο…

Διαβάστε επίσης

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του (για λίγο) τα ματς με την ΑΕΚ και επικεντρώνεται στον αγώνα της Κυριακής (28/01) με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Mε τον κόσμο του κανονικά στην Τρίπολη

Mε τον κόσμο του κανονικά στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Αστέρα στην Τρίπολη έχοντας κανονικά τους φίλους του στις εξέδρες, αφού η απαγόρευση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη κάνει λόγο για οργανωμένη μετακίνηση και όχι μεμονωμένη που θα γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Ζαχαριάδης στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο Ζαχαριάδης στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.