Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξυγίανση» χωρίς μάσκες

«Εξυγίανση» χωρίς μάσκες
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 - 08:53

Παρέλαση της εξυγίανσης στην κοπή της πίτας, στην ετήσια εκδήλωση, της ΕΠΣ Αθηνών, όπου δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Θαυμάστε στην κεντρική φωτογραφία τον «διοικητή» της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Θωμά Μητρόπουλο και στη μέση τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου, Νίκο Βακάλη.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν και η… εξυγίανση ξεπερνά ακόμη και τα όρια της γελοιότητας. Αυτά να τα βλέπουν η FIFA και η UEFA που θεωρούν ότι υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που «μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις», οι συγκεκριμένες μπορούν να μεταφραστούν και ως αποκάλυψη… μεγατόνων για όσους δεν γνωρίζουν, ειδικά για τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές. Για εμάς, απλά, αποτελούν πανηγυρική επιβεβαίωση των αποκαλύψεων για το τι γίνεται στο παρασκήνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μελισσανίδης, Μητρόπουλος δεν έχουν θεσμική θέση στο ποδόσφαιρο, όμως προσκλήθηκαν από την ΕΠΣ Αθηνών, όπου ο πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ. Επίσης, κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη, ο οποίος έχει θεσμική ιδιότητα.

Για ποια ισονομία μιλάει ο Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΟ;

Την Δευτέρα στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος και ο Θωμάς Μητρόπουλος, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα Μελισσανίδη που δεν πρόλαβε να παραστεί.

Διαβάστε επίσης

«Ο Όσκαρ εφαρμόζει το ισπανικό μοντέλο»

«Ο Όσκαρ εφαρμόζει το ισπανικό μοντέλο»

Ο Φελίπε Πάρντο με δηλώσεις του στην Κολομβία εξήγησε την φιλοσοφία του νέου προπονητή του Ολυμπιακού. Παράλληλα, δεν έκρυψε τον μεγάλο στόχο του που είναι το Μουντιάλ.