Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ντιναμό Κιέβου θέλει και «τσεκάρει» τον Ντεσπόντοφ

Η Ντιναμό Κιέβου θέλει και «τσεκάρει» τον Ντεσπόντοφ
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 - 09:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν είναι η μοναδική αιτία που μπορεί να στείλει τον Βούλγαρο στην Ελλάδα. Τον 21χρονο εξτρέμ «σκανάρει» επισταμένως τελευταία η Ντιναμό Κιέβου και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από Βουλγαρία και Ουκρανία, ότι προτίθεται να καταθέσει άμεσα πρόταση απόκτησής του, τότε ο παίκτης μπορεί να έρθει στην χώρα μας ως… αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρώτη νοκ άουτ φάση του Europa League.

Ο Ντεσπόντοφ αρέσει πολύ στον αθλητικό διευθυντή της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να τον «τσεκάρει» ξανά το Σάββατο (27/1) στο φιλικό της Ντιναμό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην Ισπανία, όπου πραγματοποιούν αμφότερες χειμερινή προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων σε Ουκρανία και Βουλγαρία. Ο Μιχαϊλιτσένκο τον είδε να σκοράρει τρεις φορές απέναντι στην κινεζική Jiangsu του Φάμπιο Καπέλο και προτίθεται να προχωρήσει με την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης

«Εξυγίανση» χωρίς μάσκες

«Εξυγίανση» χωρίς μάσκες

Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Θαυμάστε τους! Μελισσανίδης, Θωμάς Μητρόπουλος και στη μέση ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών